ad Imperial Hotels: Η απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 11:05 ad Imperial Hotels: Η απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη

Αναζητώντας τα πιο ξεχωριστά 4άστερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα ad Imperial Hotels κερδίζουν την προτίμηση όσων ταξιδιωτών που θέλουν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στη συμπρωτεύουσα, συνδυάζοντας τις ανέσεις με το ζεστό, ευχάριστο περιβάλλον και την καινοτομία.

Το πλεονέκτημα της τοποθεσίας

Στην «καρδιά» του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, τα 4άστερα ξενοδοχεία ad Imperial Hotels ανανεώνουν διαρκώς το πετυχημένο προφίλ τους, εξυπηρετώντας ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών που έρχονται στην πόλη είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους και αναζητούν πολυτελείς και άνετες ευκαιρίες διαμονής σε προσιτές τιμές.

Η τοποθεσία τους είναι η ιδανική για άμεση πρόσβαση με τα πόδια σε όλη την κεντρική αγορά, την πλατεία Αριστοτέλους και τον Λευκό Πύργο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από το Λιμάνι και τον Σιδηροδρομικό σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι και τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν δυνατότητα για ιδιωτικό και 24ωρα φυλασσόμενο πάρκινγκ μόλις 30 μ. απόσταση από τα ξενοδοχεία, το οποίο παρέχεται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές αποκλειστικά για τους καλεσμένους των ad Imperial Hotels.

ad Imperial Palace: Το βικτωριανό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Το  ad Imperial Palace στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο και για συνεχόμενα 20 χρόνια φροντίζει να νιώθουν οι επισκέπτες του σαν πραγματικοί βασιλιάδες μιας άλλης εποχής! Το αρχοντικό στιλ και η κομψότητα χαρακτηρίζουν όλα τα δωμάτια αλλά και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε και ένα εξαιρετικό πρωινό, πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας ανακαλύπτοντας την πόλη. Στο Imperial Palace θα βρείτε, επίσης, μια μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων, πλήρως εξοπλισμένη για να καλύψει κάθε εκδήλωση που επιθυμείτε να διοργανώσετε.

ad Imperial Plus: Smart hotel 4 αστέρων

Το «έξυπνο» ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με τον νεοϋρκέζικο αέρα του, αποτελεί μια δυνατή εμπειρία διαμονής που μένει αξέχαστη. Το ad Imperial Plus στην Εγνατία Θεσσαλονίκης κάνει ένα πραγματικό βήμα στο μέλλον, αφού διαθέτει καινοτόμο εξοπλισμό με σύγχρονες τεχνολογίες και ηλεκτρονικά συστήματα, που απλοποιούν και διευκολύνουν τη διαμονή σας.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του διαθέτουν αυτόματες λειτουργίες που θα μπορείτε σύντομα να διαχειριστείτε εύκολα από το κινητό σας, την ίδια στιγμή που το μοντέρνο και urban-luxury design του δημιουργεί ένα cozy περιβάλλον χαλάρωσης, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Coming soon… Χαλαρώστε στο Roof Garden του Imperial Plus!

Πόσο μαγευτική είναι η θέα από ψηλά στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη απολαμβάνοντας το ποτό ή το φαγητό σας; Σύντομα όλοι οι καλεσμένοι των ad Imperial Hotels θα έχουν την ευκαιρία να το ανακαλύψουν στην ταράτσα του Imperial Plus. Ένα μοντέρνο roof garden όπου θα μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και συνεργάτες δίνοντας υπόσχεση να ξαναβρεθείτε στο ίδιο μέρος!

Ολοκληρώστε την κράτησή σας στα ad Imperial Hotels σήμερα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση