Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ανοίγει μία νέα σελίδα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 08:12 Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ανοίγει μία νέα σελίδα»

Πρόεδρος με 68% ο Νίκος Ανδρουλάκης: "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό - Η δημοκρατική παράταξη επέστρεψε".

Το πρώτο μήνυμα του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη. Νίκησε στον β' γύρο τον Γιώργο Παπανδρέου με 68% έναντι 32%. "Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη", είπε.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης λίγο μετά την σαρωτική επικράτησή του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ που τον ανέδειξε πρόεδρο του κόμματος, με 68% έναντι 32% του Γιώργου Παπανδρέου.

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι για την ανανέωση της παράταξης. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες για τη συμμετοχή τους. Έκαναν την παράταξή μας πιο δυνατή και θύμισαν στον λαό...», επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης με την ατμόσφαιρα έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη να θυμίζει άλλες εποχής από τον παλμό, τον κόσμο και τα συνθήματα.

Ο νέος πρόεδρος έκανε ονομαστική αναφορά σε όλους τους συνυποψηφίους για τον "αξιοπρεπή αγώνα" που έδωσαν. Τους κάλεσε όλους να υπερασπιστούν την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

«Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη...», τόνισε και πρόσθεσε:

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση