Ρόδος: Ο «τρελός» οδηγός λεωφορείου που λατρεύουν οι ντόπιοι - Άφησε το τιμόνι και άρχισε το χορό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 09:27 Ρόδος: Ο «τρελός» οδηγός λεωφορείου που λατρεύουν οι ντόπιοι - Άφησε το τιμόνι και άρχισε το χορό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδόν μισό εκατομμύριο θεάσεις έχει το βίντεο του οδηγού από τη Ρόδο στο TikTok .

Την αποθέωση γνώρισε ένας οδηγός λεωφορείου στη Ρόδο τόσο την ώρα που εργαζόταν, όσο και στο TikTok όπου έγινε viral για τον χορό του.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο με τις εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις στην πλατφόρμα, ενώ ο κόσμος περιμένει να επιβιβαστεί, εκείνος έχει βάλει τέρμα λαϊκή μουσική και... λικνίζεται προς τέρψιν του κοινού, το οποίο τον αποθεώνει. Φυσικά και ο ίδιος ο οδηγός του λεωφορείου που πηγαίνει προς το Φαληράκι γελάει δείχνοντας να απολαμβάνει τη στιγμή.

Δείτε τον:

@ellie.b_03

Μόνο στη Ρόδο αυτά

πρωτότυπος ήχος - Elisavet

Στα σχόλια του βίντεο φαίνεται πως πολλοί τον γνωρίζουν καθώς γράφουν «μεγάλη μορφή» δείχνοντας πως ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου είναι χρόνια γνωστός στο νησί.

O Παντελής Κατσούδας, οδηγός λεωφορείου στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ, δεν εκτελεί απλά χρέη οδηγού στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών για να μεταφέρει εδώ και χρόνια τους δεκάδες επιβάτες καθημερινά, αλλά τους παρέχει και στιγμές ψυχαγωγία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που με τις χορευτικές του ικανότητες και απρόσμενα mini show στη στάση του λεωφορείου πριν ξεκινήσει για το καθιερωμένο δρομολόγιο, γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση