Κολωνός: Συνελήφθη και το τέταρτο άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 20:02 Κολωνός: Συνελήφθη και το τέταρτο άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα

Συνολικά πλέον, μαζί με τη μητέρα, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι δέκα. Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Πέμπτη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις αστυνομικές και δικαστικές έρευνες των Αρχών, για την πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας και βιασμού σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μετά και τον τέταρτο κύκλο καταθέσεων που έδωσε στις ψυχολόγους-αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και αναγνώρισε έναν νέο κύκλο ατόμων ως βιαστές της, εκδόθηκαν από την Ανακρίτρια τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκ των οποίων τα δύο εκτελέστηκαν την Πέμπτη το απόγευμα, το τρίτο την Παρασκευή το πρωί με τη σύλληψη ενός 55χρονου οικογενειάρχη και ηλεκτρολόγου, τον οποίο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν στην οικία του, στο Ίλιον, οι αστυνομικοί και το τέταρτο σήμερα το απόγευμα σε βάρος ενός 43χρονου.

Αναφορικά με το προφίλ των συλληφθέντων, ο 35χρονος συνελήφθη στην οικία του στον Κορυδαλλό, είναι άγαμος, ευκατάστατος και δηλώνει εισοδηματίας, βίασε έναντι αμοιβής την 12χρονη, τουλάχιστον τρεις φορές ενώ ο 39χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο, είναι υπάλληλος security και χωρισμένος με ένα παιδί και βίασε την 12χρονη έναντι αμοιβής τουλάχιστον μία φορά και ο 55χρονος την βίασε έναντι αμοιβής τουλάχιστον δύο φορές.

Στα σπίτια των συλληφθέντων έγιναν κατ’ οίκον έρευνες απ’ όπου κατασχέθηκαν ψηφιακές συσκευές, tablet, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μεταφέρθηκαν για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και στο σπίτι του 39χρονου στο Νέο Ηράκλειο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε και ένα όπλο το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια, λόγω της εργασίας του, ο συλληφθείς.

Ο 39χρονος και ο 55χρονος είχαν και οι δύο παρουσιαστεί αυτοβούλως στις 16 Οκτωβρίου στην ΓΑΔΑ, ο ένας το πρωί και ο άλλος το βράδυ και είχαν δηλώσει ψευδώς ότι είχαν μόνο συνομιλήσει με την 12χρονη στο διαδίκτυο δίχως να γνωρίζουν την πραγματική της ηλικία και ότι δεν συναντήθηκαν μαζί της.

Στην κατάθεσή της η 12χρονη όμως τούς αναγνώρισε από τις φωτογραφίες, πέρα από το ότι είχε προκύψει από την έρευνα στις συνομιλίες πως είχε κλειστεί και συνάντηση. Συνολικά πλέον, μαζί με την μητέρα, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι δέκα. Και οι δύο πρώτοι συλληφθέντες πήραν προσθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη των δύο πρώτων

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες της 3-11-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, 35 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον τρεις φορές και ο 39χρονος μία φορά και προέβησαν στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην οικία του 35χρονου τρία laptop, tablet και δύο κινητά τηλέφωνα. Στην οικία του 39χρονου, πιστόλι και 42 φυσίγγια, tablet, κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Η επίσημη ανακοίνωση για την σύλληψη και του τρίτου αναζητούμενου

"Συνελήφθη με ένταλμα 55χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα (4-11-2022), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 55χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), δύο υπολογιστές tablet, τρεις φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), ένας σκληρός δίσκος, μία κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή".

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση