Νίκαια: Ο «δράκος» είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη - Συγκλονίζει ο άντρας που έσωσε την 20χρονη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 09:29 Νίκαια: Ο «δράκος» είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη - Συγκλονίζει ο άντρας που έσωσε την 20χρονη

Ο «δράκος» της Νίκαιας, που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης κοπέλας, είναι γνώριμος των ελληνικών Αρχών.

O 28χρονος Αλβανός S.K, είχε συλληφθεί το 2018 στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα βιασμού κατά μιας γυναίκας και αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών τον Απρίλιο του 2022.

Το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ενώ η ποινή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 28χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον εισαγγελέα Πειραιά χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον καταγγελίες γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος τους το προηγούμενο διάστημα στην ίδια περιοχή, καθώς εξετάζεται αν ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο σε όλες τις περιπτώσεις.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το Star, δείχνει την 20χρονη κοπέλα τρομοκρατημένη από τα χτυπήματα του δράστη στο κεφάλι, να χτυπά τις πόρτες των σπιτιών στη Νίκαια ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια, μετά την άγρια επίθεση του «δράκου». Στο βίντεο ακούγεται η κοπέλα να καλεί τους γείτονες να τη σώσουν από τα χέρια του βιαστή και να φωνάζει ότι ο δράστης θα τη σκοτώσει:«Ανοίξτε μου, βοήθεια μην ξαναέρθει!».

Ο 28χρονος της επιτέθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11), κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, λίγο πριν μπει στο σπίτι της.

Συγκλονίζει ο άνθρωπος που έσωσε την 20χρονη από τον «δράκο» του Πειραιά

Συγκλονίζει η περιγραφή του ανθρώπου που έσωσε την 20χρονη στη Νίκαια από τα χέρια του «δράκου» του Πειραιά.

Ο άνθρωπος που άκουσε τις κραυγές αγωνίας και φόβου της 20χρονης στη Νίκαια, τη στιγμή που δεχόταν επίθεση από τον «δράκο» του Πειραιά, μίλησε χθες στην εκπομπή «livenews» στο Mega και περιέγραψε τα πρώτα δευτερόλεπτα που άκουσε την 20χρονη και πώς την έσωσε από τα χειρότερα.

«Κάλεσα την αστυνομία και τους είπα να στείλουν ασθενοφόρο»

«Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως, και την είδα την κοπέλα χτυπημένη. ''Μου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει'' μου έλεγε, και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι. Αστυνομία γρήγορα λέω, την έχει χτυπήσει άσχημα, βγαίνω έξω, της λέω "έλα γρήγορα μέσα"».

«Η αστυνομία μου έλεγε "μην ανοίγεις, μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα". Τους λέω "δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω". Εγώ τους είπα καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι».

«Όλη η ιστορία έγινε στην Αγίου Δημητρίου. Και επειδή έπιασε βροχή, στάθηκε κάτω από το μπαλκόνι μέχρι να κόψει και προφανώς κάπου εκεί της επιτέθηκε. Τώρα, την παρακολουθούσε; Ποιος ξέρει; Η κοπέλα έλεγε ''τον έχω δει πολλές φορές. Συχνάζει εδώ στην πλατεία. Μου έχουν πει πως έχει κάνει φυλακή''».

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 20χρονη στα χέρια του «δράκου»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του αδίστακτου Αλβανού όταν προσπάθησε να τη βιάσει στο δρόμο στη Νίκαια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα στο iefimerida, η οποία σώθηκε, καθώς κατάφερε να παλέψει μαζί του και να του αντισταθεί.

«Καθώς γυρνούσα στο σπίτι, ένας άνδρας με κοιτούσε για περίπου 2-3 λεπτά και ξαφνικά μου επιτέθηκε. Εγώ είχα καθίσει κάτω από το υπόστεγο μιας πολυκατοικίας για να μη βρέχομαι, γιατί είχε καταιγίδα εκείνη την ώρα. Κατάλαβα ότι αυτός ήθελε κάτι περίεργο, γιατί με κοιτούσε επίμονα για περίπου δύο με τρία λεπτά. Κατάλαβα ποιος είναι γιατί τον ήξερα από τη γειτονιά και είχε κάνει φυλακή στο παρελθόν, διότι είχε κάνει τα ίδια πράγματα και σε άλλες κοπέλες. Όταν κατάλαβα ότι ήταν αυτός προσπάθησα να κάνω κάτι για να τον αποφύγω. Αλλά σε δευτερόλεπτα ήρθε από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του».

«Προσπάθησε να με ρίξει στο πάτωμα. Τα κατάφερε. Με έριξε στο πάτωμα, με χτυπούσε, προσπαθούσε να κάνει διάφορα. Μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη και προσπάθησε να με ακινητοποιήσει για να με βιάσει. Στη συνέχεια βγήκαν οι γείτονες έξω και αυτός φοβήθηκε, γιατί αντιστεκόμουν. Μάζεψε τα πράγματά του και σηκώθηκε και έφυγε».

«Το κεφάλι μου έχει παραμορφωθεί από τα χτυπήματα»

Οπως ανέφερε η 20χρονη κοπέλα, τα σημάδια στο πρόσωπό της από τα χτυπήματα του δράστη είναι εμφανή, καθώς σχεδόν την παραμόρφωσε. «Έτρεξα από πίσω του για μερικά μέτρα, αλλά εγκατέλειψα την προσπάθεια για να αποφύγω τα χειρότερα. Ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες, δεν άντεχα άλλο, ήμουν χτυπημένη στο πρόσωπο. Ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο, μου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και τον συνέλαβαν. Με έχει χτυπήσει στο κεφάλι, κυρίως. Το κεφάλι μου έχει παραμορφωθεί, το μάτι μου και το αυτί μου έχουν μετατοπιστεί από τη θέση τους. Φοράω επίδεσμο, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του».

«Εάν τον είχα μπροστά μου δεν θα του έλεγα τίποτα, ούτε ντροπή σου. Το μόνο που θέλω είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να επιστρέψει στη φυλακή, για να μην πάθουν το ίδιο και τα άλλα κορίτσια της γειτονιάς.

»Αυτό που θα ήθελα να πω στις κοπέλες είναι να μη φοβούνται να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά, να αντιστέκονται και να καταγγείλουν περιστατικά βίας στην Ελληνική Αστυνομία ώστε αυτοί οι άνθρωποι να τιμωρούνται παραδειγματικά και να σκέφτονται δύο φορές πριν προβούν σε οποιαδήποτε πράξη».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση