Τραγωδία: Νεκρή 32χρονη μητέρα ενός παιδιού – Έπεσε από το μπαλκόνι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 14:10 Τραγωδία: Νεκρή 32χρονη μητέρα ενός παιδιού – Έπεσε από το μπαλκόνι

Μια 32χρονη μητέρα έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του διαμερίσματος όπου διέμενε.

Σοκ στην κοινωνία της Καβάλας έχει προκαλέσει από το πρωί της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022 η είδηση ότι μία νεαρή Καβαλιώτισσα, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, βρήκε ακαριαίο θάνατο πέφτοντας από το μπαλκόνι της του τρίτου ορόφου.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η «βουτιά» θανάτου της 32χρονης να είναι αυτοκτονία, δίχως ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της απονενοημένης αυτής πράξης.

Προς το παρόν εξετάζονται συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της 32χρονης με σκοπό να πέσει φως στις συνθήκες που την οδήγησαν στην πράξη της.

Η σορός της νεαρής Καβαλιώτισσας παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έως ότου μεταφερθεί στην Κομοτηνή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση