Προσφυγικά: 78 συλλήψεις και 7 τραυματίες αστυνομικοί στην επιχείρηση – μαμούθ της Αστυνομίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 22:25 Προσφυγικά: 78 συλλήψεις και 7 τραυματίες αστυνομικοί στην επιχείρηση – μαμούθ της Αστυνομίας

Ακόμα σε εξέλιξη είναι η τεράστια επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, η οποία άρχισε το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει 78 συλλήψεις ενώ έχουν τραυματιστεί αστυνομικοί!

Την επιχείρηση συνδράμουν δυνάμεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), καθώς και Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης το πρωί συνελήφθη 27χρονος, που κατηγορείται για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Real News, τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ κατά την προσαγωγή του 27χρονου, ομάδες ατόμων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, ανέβηκαν στην ταράτσα και πετούσαν αντικείμενα (πέτρες, οικοδομικά υλικά κ.λπ.) σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, παρεμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κατάσχεση και μεταφορά του οχήματος του συλληφθέντα.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση