«Άγγελε μου σήκω σε παρακαλώ» - Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 5χρονου που δίνει μάχη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 15:42 «Άγγελε μου σήκω σε παρακαλώ» - Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 5χρονου που δίνει μάχη

Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι γιατροί προκειμένου να ξυπνήσει το 5χρονο αγοράκι που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του «Αττικόν», μετά την καταστροφική φωτιά στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

Το μικρό αγγελούδι νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ με πολυοργανική ανεπάρκεια, με την επαναφορά του να κρίνεται πολύ δύσκολη από τους γιατρούς, καθώς δεν λειτουργούν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες, ήπαρ.

Με ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του 5χρονου συγκλονίζει, κάνοντας συγχρόνως έκκληση, να προσευχηθούν ώστε να ξυπνήσει το παιδί της μετά τη φωτιά.

Η ανάρτηση της μητέρας του 5χρονου

«Άγγελε μου σήκω σε παρακαλωωωωω

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση