Συγκλονιστική μαρτυρία μαθητή στις Σέρρες: «Ακούσαμε έναν τρομακτικό ήχο και πέσαμε κάτω»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 11:06 Συγκλονιστική μαρτυρία μαθητή στις Σέρρες: «Ακούσαμε έναν τρομακτικό ήχο και πέσαμε κάτω»

Ο 10χρονος μαθητής που πήρε εξιτήριο μετά την έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου στις Σέρρες μίλησε για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε.

Παραμένουν σημαντικά ερωτήματα για τον θάνατο του 11χρονου μαθητή από την έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου στις Σέρρες. Δημοσιογράφος της ΕΡΤ μίλησε με τον 10χρονο που πήρε εξιτήριο και περιέγραψε όσα του είπε.

Το παιδί είπε πως έπαιζαν στο υπόστεγο του σχολείου γιατί έβρεχε και κάποια στιγμή είδαν να έρχονται κατά πάνω τους πέτρες και σίδερα. «Ακούσαμε έναν τρομακτικό θόρυβο και πέσαμε κάτω. Άρχισαν να πέφτουν πάνω μας σοβάδες και χώματα» σημείωσε ο μαθητής.

Ο 10χρονος είπε πως ένα από τα παιδιά το χτύπησε σίδερο στο κεφάλι. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, το παιδί δεν ήξερε ότι ο συμμαθητής του είχε πεθάνει.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση