Μαρούσι: «Τα κορίτσια ξεκίνησαν μία υπέροχη φιλία που δυστυχώς παρεκτράπη» λέει η οικογένεια της 17χρονης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 15:49 Μαρούσι: «Τα κορίτσια ξεκίνησαν μία υπέροχη φιλία που δυστυχώς παρεκτράπη» λέει η οικογένεια της 17χρονης

«Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα».

Βαθύτατα συγκλονισμένοι δηλώνουν οι γονείς της 17χρονης που δολοφόνησε χθες (11/12) την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που έχει πει έως τώρα η 17χρονη στους αστυνομικούς είναι ότι σκότωσε τη φίλη της γιατί της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Η οικογένεια της ανήλικης, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε ότι η φιλία των δύο κοριτσιών «παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας». Επισημαίνει ότι η κόρη τους αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα που δεν μπόρεσαν να θεραπευτούν «παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους-ψυχολόγους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της οικογένειας

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη  παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας. Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους-ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί.

Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση