Αγοράκι υπέστη ανακοπή και κατά την διακομιδή του στην Πάτρα χάλασε ασθενοφόρο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 12:24 Αγοράκι υπέστη ανακοπή και κατά την διακομιδή του στην Πάτρα χάλασε ασθενοφόρο

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 6χρονος, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 6χρονος από τα Γρεβενά, ο οποίος υπέστη ανακοπής καρδιάς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε σχεδόν αμέσως στο σπίτι του παιδιού και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου διασωληνώθηκε.

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διακομιδής, το ασθενοφόρο χάλασε την ώρα που κινούνταν στην Ιονία Οδό. Ειδοποιήθηκε άλλο ασθενοφόρο που παρέλαβε αμέσως το 6χρονο αγόρι, συνεχίζοντας την μεταφορά του.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση