Οικονόμου για εκλογές: Από την άνοιξη και μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 13:31 Οικονόμου για εκλογές: Από την άνοιξη και μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες

Μήνυμα στον Ιμπραήμ Καλίν: «Εμείς πορευόμαστε πάντα με σύμμαχο τη διεθνή νομιμότητα».

«Είμαστε συνεπείς σε αυτό που είχαμε πει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023. Από την Άνοιξη και μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η χώρα μας έχει σταθερή και πάγια στάση όσον αφορά τις σχέσεις με την Τουρκία» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ιμπραήμ Καλίν ότι Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν να πέσουν οι τόνοι.

Απαιτείται είπε σεβασμός της διεθνούς νομιμότητας και εμείς πορευόμαστε πάντα με άξονα το διεθνές δίκαιο και τα εθνικά συμφέροντα, κατέληξε απαντώντας και σε ερώτηση αν η Ελλάδα θα προχωρήσει στην επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση