Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στη Μητρόπολη οι γιοι του - Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα - Δείτε live

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 11:23 Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στη Μητρόπολη οι γιοι του - Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα - Δείτε live

Στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία – Οι προσκεκλημένοι – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Newsbeast.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από τα ξημερώματα στην πλατεία Μητροπόλεως, για το «ύστατο χαίρε» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου. Λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασαν στη Μητρόπολη οι γιοι του, Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος, ενώ αναμένονται από ώρα σε ώρα οι βασιλείς, νυν και τέως. Η σορός μεταφέρθηκε από το παρεκκλήσι για να ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία.

Δείτε live εικόνα…

Από πολιτικά πρόσωπα έχουν προσέλθει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του, Γεωργία, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Γιώργος Κουμουτσάκος και η ευρωβουλευτής, επίσης του κυβερνώντος κόμματος, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ξεκίνησε από το Α’ Νεκροταφείο λίγο μετά τις 05:00 και έφθασε στις 5:45 στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου η πρόσβαση ήταν ελεύθερη μέχρι και τις 1:00 περίπου το πρωί για όποιον επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Τρίτη, ύστερα από σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες, κηδεύεται σήμερα ως ιδιώτης με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση