Συνεχίζει να συγκινεί ο "Χάτσικο" των Χανίων - Ο Σνούπι κλαίει περιμένοντας τον 53χρονο έξω από το σπίτι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 13:10 Συνεχίζει να συγκινεί ο "Χάτσικο" των Χανίων - Ο Σνούπι κλαίει περιμένοντας τον 53χρονο έξω από το σπίτι (ΦΩΤΟ)

Ο Σνούπι κάθεται έξω από την πόρτα και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει σε πολύ κοντινή απόσταση.

Έξω από την πόρτα του σπιτιού στην οδό Σμύρνης, όπου δολοφονήθηκε πριν από δύο ημέρες ο 53χρονος Χανιώτης, συνεχίζει να περιμένει ο σκύλος του, την επιστροφή του αφεντικού του.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, o Σνούπι συνέχισε να κάθεται έξω από την πόρτα και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει σε πολύ κοντινή απόσταση. Γάβγιζε και αλυχτούσε, όντας σαφώς αναστατωμένος.

Σύμφωνα με περίοικους, η φιλοζωική κατέφτασε δύο φορές στο σημείο προσπαθώντας να πιάσει τον σκύλο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση