Κολλέγιο Αθηνών: «Οι 2 ανήλικοι δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο, πήγαν να δούνε φίλους τους» λέει η αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 20:12 Κολλέγιο Αθηνών: «Οι 2 ανήλικοι δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο, πήγαν να δούνε φίλους τους» λέει η αστυνομία

Ανακοίνωση εξέδωσε το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας για τις πληροφορίες σχετικά με παρουσία εξωσχολικών στο Κολλέγιο Αθηνών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από την έρευνα που έγινε, δεν προέκυψε κανένα αδίκημα.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία σχετικά με τα περί εισόδου εξωσχολικών στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό, την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, επιβεβαιώνεται ότι μπήκαν δύο ανήλικοι, αλλά, για να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, χωρίς να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει, συγκεκριμένα ότι στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθηκαν οι χώροι, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα.

Από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 19-01-2023, δύο ανήλικοι μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, μπήκαν στο προαύλιο του Κολλεγίου με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

«Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία», καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, 19 του μήνα, με μία ανακοίνωση η διεύθυνση του Κολλεγίου Αθηνών ενημέρωνε για αναστάτωση που προκλήθηκε μετά την πληροφορία για εισβολή αγνώστων στο campus.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση