Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζελένσκι: Πλήρης η στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ουκρανίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 19:14 Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζελένσκι: Πλήρης η στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ουκρανίας

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε επίσης τη στήριξη της Ελλάδας και της Ευρώπης στον αγώνα της Ουκρανίας για την προάσπιση της εθνικής της κυριαρχίας και της εδαφικής της ακεραιότητας

Oλοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα της Πέμπτης, η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι  μαζί με άλλους ηγέτες στο περιθώριο του Ευρωπα'ι'κού Συμβουλίου.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας και της Ευρώπης στον αγώνα της Ουκρανίας για την προάσπιση της εθνικής της κυριαρχίας και της εδαφικής της ακεραιότητας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ακόμα τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ουκρανίας.

Στη συνάντηση με τον κ. Zelensky μετείχαν ακόμη ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας, ο καγκελάριος της Αυστρίας και οι πρωθυπουργοί της Κροατίας , της Σλοβενίας και της Ουγγαρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση