Αλέξης Τσίπρας: Εγώ αποφάσισα την παραπομπή Πολάκη - Πρέπει να προστατέψω το κόμμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 16:35 Αλέξης Τσίπρας: Εγώ αποφάσισα την παραπομπή Πολάκη - Πρέπει να προστατέψω το κόμμα

Όπως τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όργανα και διαδικασίες.

Την πρώτη του δήλωση για την υπόθεση του Παύλου Πολάκη έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι ο ίδιος αποφάσισε την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Εγώ αποφάσισα την παραπομπή και την καθαίρεση του από την θέση του τομεάρχη, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέδριο με θέμα την Υγεία, προσθέτοντας ότι από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαδικασίες, έχει όργανα και εκεί θα κριθούν όλα.

«Εγώ κρίνω το μέτρο και το βαθμό της αξιολόγησης των πράξεων που εκθέτουν το κόμμα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει διαδικασίες και όργανα» τόνισε, προσθέτοντας ότι « έχω ευθύνη να προστατέψω το κόμμα μου αλλά να προχωρήσω προς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».

Δεν θα ασχοληθεί το όργανο του κόμματος με την παραπομπή. Έχει ήδη αποφασιστεί από εμένα η παραπομπή του, σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση