Ο 34χρονος γιος σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 19:17 Ο 34χρονος γιος σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα

Την πυροβόλησε μέσα στο αυτοκίνητο - Άφησε σημείωμα ομολογίας στο οποίο εξηγεί τους λόγους που σκότωσε τη μητέρα του.

Σκότωσε τη μητέρα του και εξαφανίστηκε ο 34χρονος, που αναζητείται από τις Αρχές που εξιχνίασαν τη δολοφονία της 71χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, δράστης του εγκλήματος στη Χαλκκηδόνα είναι ο γιος του θύματος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σε σημείωμα ομολογίας που άφησε στο σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα του, εξήγησε τους λόγους που σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα, αφήνοντάς τη σε λευκό νοικιασμένο αυτοκίνητο, πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Στο προφίλ του στο Facebook αναφέρει ότι εργάζεται σε γνωστή εταιρεία δομικών χημικών και χρωμάτων, ενώ στο παρελθόν έχει αναρτήσει φωτογραφίες με όπλα.

Νωρίτερα έγινε έφοδος στο σπίτι του δράστη που βρίσκεται στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Δεν ήταν κανείς εκεί, όμως βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος. Ο 34χρονος είχε νοικιάσει το λευκό αυτοκίνητο στο όνομά του και έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheToc, ο 34χρονος άφησε σημείωμα στο σπίτι του όπου εξηγεί τους λόγους που σκότωσε τη μητέρα του, και μάλιστα ζητά συγγνώμη από όλους. Δεν έχει εντοπιστεί προς το παρόν, ενώ δεν αποκλείεται να έχει επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Ο Σάκης Μπρεντάκης, φίλος του 34χρονου, μίλησε στο Mega για τον δράστη και είπε πως ήταν ένα πολύ ήσυχο και καλό παιδί και δεν μπορεί να καταλάβει το τι ακριβώς συνέβη.

"Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για τη μητέρα του, μόνο πως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια", είπε.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η δολοφονία της 71χρονης να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση ναρκωτικών. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή είναι κέντρο της παραβατικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί η 72χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ΙΧ πίσω από τα κοιμητήρια της Χαλκηδόνας. Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι πυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα, από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της κονιορτοποιήθηκε.

Πληροφορίες του Voria.gr αναφέρουν ότι οικονομικοί λόγοι είναι η πιθανότερη αιτία του εγκλήματος.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση