Καλύβια: Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου – Μετέφερε 40 μαθητές χωρίς δίπλωμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 12:11 Καλύβια: Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου – Μετέφερε 40 μαθητές χωρίς δίπλωμα

Χειροπέδες σε οδηγό σχολικού λεωφορείου πέρασαν οι αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στα Καλύβια.  Ο 66χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός εντοπίστηκε έξω από σχολικό συγκρότημα στα Καλύβια, να οδηγεί λεωφορείο ιδιοκτησίας του, έχοντας ως επιβάτες περί τους 40 μαθητές. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, έπειτα από παράβαση που του είχε βεβαιωθεί και είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση.

Στη συνέχεια, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, οι μαθητές αποβιβάστηκαν και το δρομολόγιο επιστροφής τους πραγματοποιήθηκε από άλλα λεωφορεία.

Ο 66χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση