Τέμπη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 18:08 Τέμπη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων

Νεό βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε σήμερα δείχνει τη στιγμή της εθνικής τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Νέο συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 άτομα.

Συγκεκριμένα, τα πλάνα που δημοσίευσε η εκπομπή "Tlive" μέσα από τη συχνότητα Alpha, και τα οποία είναι τραβηγμένα από την κάμερα που καταγράφει την κίνηση στην Εθνική Οδό Λάρισας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών, δείχνουν τόσο την πορεία της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 όσο και του εμπορικού τρένου στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή, λίγα πριν την τραγωδία.

Στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται το φως της εμπορικής αμαξοστοιχίας και η είσοδός της στο τούνελ, ενώ παράλληλα φαίνεται και η κίνηση του Intercity 62, την ώρα που εισερχόταν στο ίδιο τούνελ.

Δευτερόλεπτα αργότερα φαίνεται μια τεράστια φωτεινή έκρηξη καθώς και το τμήμα της αμαξοστοιχίας που βγαίνει εκτός πορείας, λόγω της σύγκρουσης.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο εδώ:

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση