Εκλογές 2023: Ένα debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς διάρκειας τριών ωρών αποφάσισε η Διακομματική

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 11:50 Εκλογές 2023: Ένα debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς διάρκειας τριών ωρών αποφάσισε η Διακομματική

H Διακομματική Επιτροπή Εκλογών που συνεδριάζει από το πρωί του Σαββάτου (29/4) υπό την προεδρία της Υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού αποφάσισε να γίνει ένα debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. 

Η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής ξεκίνησε στις 10 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ πιθανότερες ημερομηνίες για να διεξαχθεί το debate είναι 9, 10 ή 11 Μάϊου.

Τo debate θα είναι ένα, θα διεξαχθεί στην ΕΡΤ, θα έχει διάρκεια τρεις ώρες και συντονιστής θα είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών θα δείξουν συνολικά έξι κανάλια.. 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση