Κάτω Πατήσια: Ψευδοροφή «πλάκωσε» σταθμευμένα αυτοκίνητα - Σοβαρές υλικές ζημιές (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 10:31 Κάτω Πατήσια: Ψευδοροφή «πλάκωσε» σταθμευμένα αυτοκίνητα - Σοβαρές υλικές ζημιές (ΦΩΤΟ)

Άγιο είχαν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, όταν ξεκόλλησε ολόκληρη η ψευδοροφή από το ταβάνι της πυλωτής. Δεν ισχύει το ίδιο και για τα σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, ένας δυνατός κρότος και οι συναγερμοί αυτοκινήτων αναστάτωσαν την περιοχή. Έντρομοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας διαπίστωσαν ότι είχε πέσει ολόκληρη η ψευδοροφή πάνω σε δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στις θέσεις τους. Ευτυχώς για λίγα λεπτά δεν υπήρξαν θύματα, καθώς ήταν η ώρα που οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους έφευγαν για τις δουλειές τους.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η πυλωτή ενώνει δύο πολυκατοικίες με αποτέλεσμα να διέρχονται καθημερινά αρκετοί ένοικοι από το συγκεκριμένο σημείο.

Όπως καταγγέλθηκε πρόκειται για σχετικά πρόσφατη κατασκευή που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία. Στα αυτοκίνητα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές με τους ιδιοκτήτες τους να ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους προκειμένου να επισκευάσουν τα οχήματά τους.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση