Κάρπαθος: «Μεμονωμένο συμβάν» απαντά το εστιατόριο, όπου τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 16:52 Κάρπαθος: «Μεμονωμένο συμβάν» απαντά το εστιατόριο, όπου τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια

Η απάντηση στο βίντεο που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

Το εστιατόριο, όπου τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια στην Κάρπαθο απάντησε στις οργισμένες αντιδράσεις στα social media, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε.

Στο βίντεο φαίνεται κάποιοι να αλευρώνουν τα ψάρια και στη συνέχεια να τα ρίχνουν ζωντανά στο τηγάνι, ενώ μια γυναίκα ακούγεται να γελά και να σχολιάζει «Σπαρταριστά» και «Δεν αλευρώνεται απλά μόνο του, τηγανίζεται και μόνο του».

Το συγκεκριμένο βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς χρήστες των social media να εκφράζει έντονες αντιδράσεις.

Το εστιατόριο από την πλευρά του σημειώνει στην απάντησή του «Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας».

Και συμπληρώνει πως «Τονίζουμε πως επ’ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες».

Η απάντηση του εστιατορίου στην Κάρπαθο

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάστημά μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ' ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπόψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργίας μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας».

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση