Βίντεο ντοκουμέντο του Star: Καρέ - καρέ η εκτέλεση των δολοφονηθέντων στον Κορυδαλλό μέσα από το γκαράζ (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 22:12 Βίντεο ντοκουμέντο του Star: Καρέ - καρέ η εκτέλεση των δολοφονηθέντων στον Κορυδαλλό μέσα από το γκαράζ (vid)

Η στιγμή της στυγνής δολοφονίας των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας στο γκαράζ των θυμάτων.

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το Star βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 38χρονο ποινικό και τον συνομήλικο συγγενή του στον Κορυδαλλό, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (7/6).

Στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα στο γκαράζ των θυμάτων φαίνεται η στιγμή που οι δράστες πυροβολούν στην αρχή τον συνοδηγό του οχήματος και στη συνέχεια τον 38χρονο «Ράμπο» που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, σήμερα, είχε γίνει γνωστό πως DNA των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό εντοπίστηκε στο όχημα με βαρύ οπλισμό που είχε βρεθεί στον Νέο Κόσμο. Το αυτοκίνητο εξεταζόταν για το αν συνδέεται με εγκληματικές ενέργειες μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη διπλή εγκληματική ενέργεια στον Κορυδαλλό.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση