Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Οι αντιφάσεις του 32χρονου, το εισιτήριο για εξωτερικό και το χαμένο στίγμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 17:57 Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Οι αντιφάσεις του 32χρονου, το εισιτήριο για εξωτερικό και το χαμένο στίγμα

Φόβους ότι έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό στην 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία εκφράζουν οι Αρχές και συνεχίζουν την ανάκριση στον 32χρονο που έχει συλληφθεί για την αρπαγή της.

Αδιάκοπες είναι οι έρευνες των Αρχών στο νησί της Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι, για την οποία εκδόθηκε και Missing Alert.

Από την Ασφάλεια Κω συνελήφθη για αρπαγή ένας 32χρονος άντρας από το Μπαγκλαντές που εξεταζόταν από χθες, καθώς παραδέχτηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, λέγοντας πως η κοπέλα πήγε στο μίνι μάρκετ που διατηρεί με άλλους ομοεθνείς του στο Τιγκάκι το βράδυ της Δευτέρας, σε κατάσταση μέθης και τους ζήτησε ναρκωτικά.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως την πήγε μετά από εκεί στο σπίτι του στην περιοχή και με την συναίνεσή της όπως ισχυρίστηκε έκαναν σεξ και ύστερα την οδήγησε σε ένα σημείο στο Τιγκάκι λίγο πιο μακριά από το σπίτι του και την άφησε.

Από τις κάμερες που μέχρι τώρα έχουν εξετάσει οι Αρχές δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται το τελευταίο σκέλος όσων αναφέρει ο δράστης, ενώ καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το θύμα είναι πιθανόν να βιάστηκε και να είχε ακόμη χειρότερη κατάληξη, γι’ αυτό η ανάκριση σε βάρος του συλληφθέντα συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι σε κατ' οίκον έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκε εισιτήριο που έβγαλε την επόμενη μέρα για να φύγει από το νησί και μάλιστα για άλλη χώρα της Ευρώπης, κάτι που ενισχύει τους χειρότερους φόβους των Αρχών.

Η κατάθεση του συντρόφου της

Παράλληλα, έχει ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε και ο Πολωνός σύντροφός της που επίσης ζει στο νησί. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς εκείνος, η Αναστάζια είχε ρεπό εκείνη την ημέρα και το βράδυ του είπε πως θα έβγαινε μόνη της το βράδυ μία βόλτα. Κάποια στιγμή τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι ήταν μεθυσμένη και του ζήτησε να την πάρει από κάποιο σημείο στο Μαρμάρι.

Όταν πήγε εκεί δεν την βρήκε, ενώ σε μία εφαρμογή που είχε στο κινητό είδε πως το τελευταίο στίγμα της ήταν στο Τιγκάκι και ούτε εκεί την βρήκε και το πρωί πλέον και έχοντας ανησυχήσει πολύ για εκείνη, πήγε στην τοπική αστυνομική Αρχή και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους τέσσερις ομοεθνείς του δράστη που προσήχθησαν και εξετάστηκαν δεν προέκυψε σε βάρος τους τίποτα και όπως δήλωσαν αποχώρησαν πριν φύγουν μαζί ο 32χρονος με την 27χρονη, την οποία ενδέχεται να γνώριζε από πριν αλλά επίσης δεν το παραδέχεται.

Η Αστυνομία έχει ζητήσει και την συνδρομή της Πυροσβεστικής που ήδη χρησιμοποιεί προσωπικό, drone και σκύλο ανιχνευτή στις έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τιγκάκι όπου υπάρχει και έλος, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση