Έγκλημα στην Ηλεία: Θύτης και θύμα είχαν από παλιά διαφορές - Το μοιραίο τηλεφώνημα πριν από τη δολοφονία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 20:05 Έγκλημα στην Ηλεία: Θύτης και θύμα είχαν από παλιά διαφορές - Το μοιραίο τηλεφώνημα πριν από τη δολοφονία

Ο αδελφός του θύματος μίλησε στο protothema.gr - «Τον πυροβόλησε πισώπλατα από τα δύο μέτρα, χωρίς λόγο»

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Αγία Τριάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας μετά το άγριο φονικό που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε ένα χωράφι στον οικισμό Ράχη με θύμα έναν 52χρονο αγρότη και δράστη έναν 83χρονο συγχωριανό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύτης και θύμα ήταν μακρινοί συγγενείς και είχαν από παλιά οικονομικές διαφορές και συχνές συγκρούσεις για τα κτήματα τους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Το πρωί, ο 83χρονος τηλεφώνησε στον 52χρονο και του ζήτησε τον λόγο για τα ζώα από το κοπάδι του τα οποία είχαν μπει στο χωράφι του.

Ο 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, πήγε στο σημείο μαζί με τον αδελφό του προκειμένου να απομακρύνει τα ζώα. Μόλις ο ηλικιωμένος, φερόμενος ως δράστης, τον είδε άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. Ακολούθησε ένας άγριος καβγάς και ο 83χρονος σήκωσε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

 

Όπως περιγράφει στο protothema.gr ο αδελφός του θύματος που ήταν παρών στο φονικό, ο ηλικιωμένος αποπειράθηκε να πυροβολήσει και τον ίδιο.

ilia__5_
ilia__7_
ilia__6_
 

«Λογομάχησαν και έβγαλε το πιστόλι και τον σκότωσε χωρίς λόγο. Τον πυροβόλησε πισώπλατα από τα δύο μέτρα και εξαφανίστηκε. Μετά, έριξε και σε εμένα αλλά δεν είχε άλλο φυσίγγι», λέει ο αδελφός του 52χρονου ενώ υποστηρίζει πως τα ζώα από το κοπάδι ήταν η αφορμή για τον καβγά καθώς οι δύο άνδρες είχαν από καιρό προστριβές.

«Είχαν από παλιά διαφορές, τον είχε βγάλει κλέφτη τον αδελφό μου. Αυτός είχε συνέχεια μαζί του μια καραμπίνα και έριχνε στο αέρα. Αλλά κανείς δεν του έλεγε τίποτα», αναφέρει ο ίδιος.

Δείτε βίντεο: Έγκλημα στην Ηλεία: Θύτης και θύμα είχαν από παλιά διαφορές - Τα πρόβατα του θύματος η αιτία του φονικού;

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση