Σαντορίνη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 17χρονου – Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 23:08 Σαντορίνη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 17χρονου – Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση εξαφάνισης του Ερμή – Βασίλη Μ. 17 ετών στη Σαντορίνη. Τα ίχνη του εφήβου χάθηκαν όταν έφτασε στο νησί από την Αθήνα για να εργαστεί το καλοκαίρι, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η περιπέτεια εξαφάνισης του 17χρονου Ερμή – Βασίλη Μ. στη Σαντορίνη έληξε απόψε (20.06.2023), δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο νεαρός βρέθηκε στο νησί και είναι καλά στην υγεία του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει νωρίτερα την Τρίτη, 20 Ιουνίου στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του εφήβου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» δηλώνει ότι θα βρίσκεται κοντά στον Ερμή – Βασίλη Μ. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση