Βιασμός 17χρονου: Ο 50χρονος απειλούσε τον ανήλικο και κατέγραφε μέσω streaming τις αποτρόπαιες πράξεις του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 17:30 Βιασμός 17χρονου: Ο 50χρονος απειλούσε τον ανήλικο και κατέγραφε μέσω streaming τις αποτρόπαιες πράξεις του

Τις ασελγείς πράξεις του σε βάρος του 17χρονου φέρεται να βιντεοσκοπούσε ο 50χρονος που συνελήφθη για τον φερόμενο βιασμό του ανήλικου. Οι απειλές και το χρονικό του εφιάλτη.

Τον βιασμό του για τρία ολόκληρα χρόνια, από συγγενή του συντρόφου της μητέρας του, κατήγγειλε 17χρονος. Ο άνδρας, ηλικίας 50 ετών, φέρεται να έδινε στο παιδί ναρκωτικά για να κάμπτει τις αντιστάσεις του και έπειτα βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του.

Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του 17χρονου, το περασμένο Σάββατο, και η ανησυχία της μητέρας του έφεραν στο φως τη δυσώδη υπόθεση που πλέον βρίσκεται στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος που φέρεται να βίαζε τον παιδί, είχε προχωρήσει και σε live streaming μετάδοση.

«Είδα κάποια στιγμή τη μητέρα του παιδιού να κλαίει δίπλα στο σπίτι, στη συνέχεια ήρθαν δύο αστυνομικοί. Ήρθε εδώ στο μαγαζί ήταν σε χάλια κατάσταση τους πρόσφερα δύο νεράκια και ήταν και ο πατέρας απέναντι και τους κοιτούσε σαστισμένος», λέει άτομο που έμενε στη γειτονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 50χρονος άνδρας φέρεται να απειλούσε τον νεαρό πως αν αποκάλυπτε το παραμικρό θα τον σκότωνε. Όταν το παιδί μίλησε στην μητέρα του εκείνη πήγε στο διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Το χρονικό του εφιάλτη του 17χρονου

Ο εφιάλτης του παιδιού φαίνεται πως ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν ο φερόμενος ως βιαστής τον παρέσυρε στο διαμέρισμα του και ασέλγησε σε βάρος του ενώ αυτός ήταν μόλις 13 ετών. Από τότε σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος τον βίασε τουλάχιστον 9 φορές.

Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία την περασμένη Τρίτη. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο στην κατοχή του οποίοι βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, χάπια, καταγραφικό μηχάνημα κάμερας, σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ένα αεροβόλο όπλο με 4 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης υποβλήθηκαν για εργαστηριακή εξέταση.

πηγή: newsit247.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση