Μύκονος: Βρέθηκε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση σε οικοδομή στην περιοχή Άγιος Λάζαρος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 16:13 Μύκονος: Βρέθηκε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση σε οικοδομή στην περιοχή Άγιος Λάζαρος

Σοκ στη Μύκονο! Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στη θέση Άγιος Λάζαρος μέσα σε οικοδομή αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (24.06.2023).

Το πτώμα που βρέθηκε σε οικοδομή στη Μύκονο στην περιοχή Άγιος Λάζαρος, ανήκει σε άνδρα άγνωστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων ταυτότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες των xploremymykonosnews.gr και mymykonosvoice.gr, η σορός είναι σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης με μυστήριο να καλύπτει τη μακάβρια υπόθεση.

Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μυκόνου παρέλαβαν το άψυχο σώμα στο οποίο θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση