Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μπλίνκεν στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η ανάγκη για σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 20:32 Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μπλίνκεν στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η ανάγκη για σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ τηλεφώνησε στον κ. Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη. Στη διάρκεια της επικοινωνίας ο κ. Μπλίνκεν σημείωσε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας, τόσο διμερώς όσο και στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, με τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισαν την ανάγκη να διατηρηθεί η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση