Πάτερ Αντώνιος: Απολογείται για κακουργηματική κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 11:50 Πάτερ Αντώνιος: Απολογείται για κακουργηματική κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια

Για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος δύο νεαρών αγοριών φιλοξενούμενων σε δομές  της Κιβωτού του Κόσμου απολογείται ο Πάτερ Αντώνιος.

Ενώπιον της 22ης Τακτικής Ανακρίτριας έχει ξεκινήσει να απολογείται ο πατέρας Αντώνιος για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος δύο νεαρών αγοριών, φιλοξενούμενων σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Η κατηγορία σε βάρος του μέχρι πρότινος επικεφαλής του ΜΚΟ απαγγέλθηκε μετά από μεγάλη έρευνας της Εισαγγελίας Ανηλίκων με αφορμή όσα κατήγγειλαν παιδιά που έχουν φιλοξενηθεί στην Κιβωτό.

Ο πατέρας Αντώνιος καλείται να αντικρούσει όσα ισχυρίζονται σε βάρος του ένας 19χρονος και ένα 15χρονο αγόρι, με βάση τις καταγγελίες των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή . Για το αδίκημα ο ιδρυτής του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού είχε κληθεί , στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος και μέσω υπομνήματος που παρέδωσε είχε αρνηθεί όσα έχουν καταθέσει εναντίον του τα δύο αγόρια σχετικά με απρεπείς πράξεις.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο η όλη υπόθεση αφορά «κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού».

Ο πατέρας Αντώνιος και πρώην συνεργάτες του στην Κιβωτό του Κόσμου κατηγορούνται σε άλλη δικογραφία που σχημάτισε η Εισαγγελία Ανηλίκων και για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για σωματικές κακοποιήσεις ανηλίκων σε δομές του ΜΚΟ και η δίκη τους αναμένεται να προσδιοριστεί το επόμενο διάστημα.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση