Ρόμπι Γουίλιαμς: «Ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 14:09 Ρόμπι Γουίλιαμς: «Ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα»

Στο σχόλιο αυτό οι παρευρισκόμενοι γέλασαν αντί να δυσφορήσουν

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει μετά από σχόλιο του διάσημου τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συναυλίας στη Μαλακάσα, παρόλη την προσπάθεια που έγινε μετά να διορθωθούν οι δυσάρεστες εντυπώσεις.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έφερε στο φως εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Ρόμπι Γουίλιαμς εμφανίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ να υπονοεί πως οι ΄Έλληνες ήθελαν να τον κλέψουν. Φορούσε ένα αμάνικο γιλέκο κεντημένο με πετράδια και με αφορμή αυτό σχολίασε: «Κανείς δεν ήθελε να ακουμπήσει τον π@@@νο μου. Αλλά ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι, αλλά αυτό θα το πουλήσουμε αύριο στο E-bay».

Την πλέον αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στο σχόλιο αυτό οι παρευρισκόμενοι γελάνε αντί να δυσφορήσουν.

Μετά την συναυλία πάντως ο Ρόμπι Γουίλιαμς προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα ευχαριστώντας την χώρα μας για την συναυλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση