Βουλή: Μήνυμα για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ έστειλε με την άφιξή του ο Γιώργος Σταμάτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 14:30 Βουλή: Μήνυμα για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ έστειλε με την άφιξή του ο Γιώργος Σταμάτης

Ο κ. Σταμάτης έφτασε στη Βουλή με δύο κυρίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και έναν σκύλο οδηγό

Ένα ισχυρό μήνυμα για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ επέλεξε να στείλει ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σταμάτης κατά την σημερινή ορκωμοσία της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταμάτης συνοδευόυταν από δύο κυρίες με προβλήματα όρασης -  την κ. Ιωάννα Κέρτσου με τον σκύλο οδηγό της και την κ. Αγκάθα Ακάρα, μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ) - στηρίζοντας έτσι το αίτημα για πρόσβαση των ΑμεΑ παντού, καθώς και για την πλήρη κοινωνική τους συμπερίληψη.

Δείτε φωτογραφίες

stamatis_main

stamatis1

stamatis3

Σημειώνεται πως ο κ. Σταμάτης, σαν τέως γγ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, στην προηγούμενη θητεία της κυβέρνησης είχε διαρκή διαβούλευση με φορείς των ατόμων με αναπηρία, ενώ ο ίδιος εργάστηκε στις τελευταίες εκλογές ώστε να υπάρχει ξεχωριστή πρόσβαση στα εκλογικά κέντρα για τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά και άλλα προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση