Άγιος Παντελεήμονας: Δολοφονία σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής – Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 22:33 Άγιος Παντελεήμονας: Δολοφονία σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής – Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος

Άγρια δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα καθώς ένας άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον άνδρα εντόπισε μέσα σε μια λίμνη αίματος η σπιτονοικοκυρά του και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που έφτασε το σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα. Η γυναίκα φέρεται να μπήκε με τα δεύτερα κλειδιά στο σπίτι του ενοικιαστή καθώς δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί του.

Ο άνδρας, γεννημένος είναι γεννημένος το 1977, κουβανικής καταγωγής και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με ερωτικά κίνητρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση