Σήμερα οι προτάσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών για τις τιμές των εισιτηρίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 09:59 Σήμερα οι προτάσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών για τις τιμές των εισιτηρίων

Εκπρόσωποι ακτοπλοϊκών εταιρειών υποσχέθηκαν να εξετάσουν μειώσεις έως 20%.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση οι εταιρείες για φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς συγκεκριμένες ομάδες επιβατών και συγκεκριμένα δρομολόγια υψηλής ζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση ζήτησε άμεσες μειώσεις της τάξης του 20% από τους εκπροσώπους των ακτοπλοϊκών εταιρειών για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα των υψηλών τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μέσω πακέτων ή οικογενειακών προσφορών, ειδικά στα βασικά λιμάνια.

Εκπρόσωποι ακτοπλόων υποσχέθηκαν να εξετάσουν μειώσεις έως 20% σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού για συγκεκριμένα δρομολόγια.

Προτεραιότητα θα δοθεί στα κοινωνικά εισιτήρια στους δικαιούχους του κοινωνικοί τιμολογίου, του κοινωνικού τουρισμού, στις οικογένειες που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο, όπως άλλωστε δήλωσε ο υπουργός Επικράτειας, Άκης Σκέρτσος. Ο Άκης Σκέρτσος τόνισε πως δεν θα δοθεί Ship Pass για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αναφέροντας πως οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού.

Οι όποιες αποφάσεις ληφθούν από τους ακτοπλόους αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση