Ελεύθερος ο Ρουμάνος που προσήχθη για τη φωτιά στον Κουβαρά Αττικής - Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 19:59 Ελεύθερος ο Ρουμάνος που προσήχθη για τη φωτιά στον Κουβαρά Αττικής - Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Μαίνεται το μεγάλο πύρινο μέτωπο - Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε Ανάβυσσο, Λαγονήσι και Σαρωνίδα - Έχουν καεί σπίτια

Ελεύθερος αφέθηκε ο 32χρονος Ρουμάνος που προσήχθη για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά Αττικής.

Την προσαγωγή έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, κατά την έκτακτη ενημέρωσή του για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, εξακολουθούν να μαίνονται τέσσερα μέτωπα σε Σαρωνίδα, Λουτράκι, Δερβενοχώρια και Καπαρέλλι Βοιωτίας.

Η κατάσταση στο μέτωπο της Σαρωνίδας είναι καλύτερη, ενώ συνολικά επιχειρούν 210 πυροσβέστες, με 10 πεζοπόρα τμήματα, 6 ελικόπτερα.

Παράλληλα, συνδράμουν 20 άτομα από το ΓΕΕΘΑ με πεζοπόρο τμήμα, το Λιμενικό με 4 φουσκωτά και δύο αλιευτικά που είναι σε εγρήγορση για τυχόν επέμβαση στην Παλαιά Φωκαία.

Επίσης συμμετέχει μεγάλος αριθμός εθελοντών πυροσβεστών, αλλά και μεγάλος αριθμός υδροφόρων οχημάτων από την Περιφέρεια Αττικής.

Αναλυτικά η εικόνα από τη φωτιά στον Κουβαρά

Σπίτια και ΙΧ τυλίχθηκαν στις φλόγες σε Κουβαρά, Λαγονήσι και Σαρωνίδα, την ώρα που στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, δυσχαιρένοντας το έργο των πυροβεστών.

Δείτε live εικόνα από τον Κουβαρά

Δείτε βίντεο από το Λαγονήσι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση