Σέρρες: Ξαφνικό μπουρίνι «σάρωσε» τον νομό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 10:06 Σέρρες: Ξαφνικό μπουρίνι «σάρωσε» τον νομό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε αργά το απόγευμα της Κυριακής πολλές περιοχές στον Νομό Σερρών.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, εκατοντάδες κομμένα κλαδιά δένδρων έπεσαν πάνω σε καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ προκαλώντας διακοπές ηλεκτροδότησης ακόμα και αυτήν την ώρα, δεκάδες ξεριζωμένα δέντρα που κάποια από αυτά έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα, ξηλώθηκαν στέγες σπιτιών σε χωριά του Νομού, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών δέχθηκε περισσότερες από πενήντα κλήσεις για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ.

Ειδικότερα, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικήτα το ακραίο καιρικό φαινόμενο ξερίζωσε δύο πλατάνια, έριξε το ένα πάνω σε αυτοκίνητο και σε ένα μηχανάκι ενώ κατέστρεψε το κέτερινγκ που είχε στηθεί έξω από την εκκλησία για μια βάπτιση. Το μπουρίνι σήκωσε και τα φωτοβολταϊκά που βρίσκονταν στη στέγη του κτηρίου των ΚΤΕΛ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα proininews.gr, το φαινόμενο στην παραλία του Οφρυνίου διήρκησε για περισσότερα από 20 λεπτά προκαλώντας ζημιές στα καταστήματα, ενώ στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει για πεσμένα δένδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ»

Εφιστάται η προσοχή των οδηγων που κινουνται στον οδικό άξονα Νιγρίτας – Θεσσαλονίκης, στις επαρχιακες οδους Νιγριτας – Κερδυλλιων και Ορέσκιας- Δάφνης-Καστανοχωρίου, λόγω πτώσης δέντρων. Επισης υπάρχουν διακοπες ρεύματος σε διαφορα τοπικά διαμερίσματα του Δημου. Η πολιτικη προστασια του δημου έχει κινητοποιηθεί με την παρουσια του Δημάρχου, Αθανάσιου Μασλαρινού και του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας, Θοδωρή Βαδικόλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση