Μητσοτάκης για τους δύο πιλότους: Οι Έλληνες θρηνούμε τον χαμό τους, έδωσαν τη ζωή τους με αυταπάρνηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 19:10 Μητσοτάκης για τους δύο πιλότους: Οι Έλληνες θρηνούμε τον χαμό τους, έδωσαν τη ζωή τους με αυταπάρνηση

Δήλωση για την απώλεια των δύο πιλότων του Καναντέρ έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας τη θλίψη του για τον χαμό τους.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι οι δύο πιλότοι έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας άλλες ζωές, υπογραμμίζοντας ότι «τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους».

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα, τον τραγικό χαμό των πιλότων μας Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη στην Εύβοια. Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές. Αποδεικνύοντας πόσο ριψοκίνδυνες είναι οι καθημερινές αποστολές τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αυταπάρνηση των μαχητών της πρώτης γραμμής», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η Πολιτεία στέκεται με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών των δύο ηρώων. Είναι δύο παιδιά, δύο αδέλφια όλων μας. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους. Σφίγγουμε, λοιπόν, τα δόντια και μετατρέπουμε τη σιωπή μας σε δύναμη. Στη μνήμη τους, συνεχίζουμε τον πόλεμο με τις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση