Νεκρός 55χρονος σε ρεματιά στην Κρήτη - Επέστρεφε με το ΙΧ του από γλέντι βάφτισης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 20:15 Νεκρός 55χρονος σε ρεματιά στην Κρήτη - Επέστρεφε με το ΙΧ του από γλέντι βάφτισης

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου δεν έδωσε σημεία ζωής και οι οικείοι του ενημέρωσαν τις Αρχές που ξεκίνησαν τις αναζητήσεις

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 14:30 του Σαββάτου (29/7) στην επαρχιακή οδό Μυρτιάς – Σκαλανίου στον Δήμο Ηρακλείου στην Κρήτη, όταν εντοπίστηκε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο να έχει πέσει σε ρεματιά.

Στο σημείο μετέβησαν 8 πυροσβέστες με δυο οχήματα, που εντόπισαν στο αυτοκίνητο έναν άντρα χωρίς τις αισθήσεις του, τον απεγκλώβισαν και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, σύμφωνα με το flashnews.

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio-kriti1
troxaio-kriti2

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, πρόκειται για έναν 55χρονο από την Αθήνα ο οποίος είχε μεταβεί στο Ηράκλειο για να παραστεί σε βάφτιση. Όμως νωρίς το πρωί του Σαββάτου δεν έδωσε σημεία ζωής και οι οικείοι του ενημέρωσαν τις Αρχές που ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

Μέσω του GPS που διάθετε το επαγγελματικό όχημα, οι Αρχές εντόπισαν το σημείο του δυστυχήματος και τον άτυχο 55χρονο ο οποίος φαίνεται ότι φεύγοντας από την βάφτιση, από άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος με τραγικό αποτέλεσμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση