«Τουρισμός για όλους»: Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα - Τι αλλάζει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 16:23 «Τουρισμός για όλους»: Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα - Τι αλλάζει

Η υπουργός Τουρισμού ζήτησε να ξεφύγουμε από το μοντέλο «ήλιος και θάλασσα».

Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» έδωσε αρμόδια υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η υπουργός Τουρισμού, ανέφερε ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» θα ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και θα έχει χρονική διάρκεια ένα έτος. Συνήθως το πρόγραμμα αυτό άνοιγε μέσα στο καλοκαίρι ωστόσο φέτος έχει προγραμματιστεί να ανοίξει αργότερα. 

«Θα είναι για το καλοκαίρι του χρόνου, αλλά όχι μόνο» σημείωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Τόνισε πως πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα πως η Ελλάδα δεν είναι ένας προορισμός μόνο για το καλοκαίρι. «Δεν είμαστε προορισμός μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα, έχουμε καταπληκτικά ορεινά μέρη, καταπληκτικές δυνατότητες  στην ηπειρωτική Ελλάδα» είπε η υπουργός και κάλεσε τους δικαιούχους να κάνουν χρήση του προγράμματος όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Ζήτησε δε να ξεφύγουμε από το μοντέλο «ήλιος και θάλασσα» και να δείξουμε πως η Ελλάδα προσφέρεται για διακοπές όλο το χρόνο.

Κατά τα λοιπά η Όλγα Κεφαλογιάννη δεσμεύθηκε ότι με θα υπάρξει ενίσχυση του τουρισμού στη Ρόδο, μέσα από προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ανάλογα με αυτά που υπήρξαν για άλλες πληγείσες περιοχές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα την Εύβοια. Το πρόγραμμα αυτό επεξεργάζεται ήδη το υπουργείο Εργασίας, καθώς είναι δικής του δικαιοδοσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση