Στην Ελλάδα για διακοπές ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 21:58 Στην Ελλάδα για διακοπές ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και η σύζυγός του βρέθηκαν στη Φολέγανδρο στο μαγαζί του τραγουδιστή Ανδρέα Μπονάτσου

Διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Φολέγανδρο απολαμβάνει τις τελευταίες ώρες ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και το top model της δεκαετίας του 90 και σύζυγος του Κάρλα Μπρούνι.

Την αποκάλυψη της παραμονής τους στη χώρα μας έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Ανδρέας Μπονάτσος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατηρεί στην γραφική χώρα του νησιού ένα από τα μοδάτα καταστήματα με αντικείμενα για το σπίτι και χειροποίητα κοσμήματα του Nikolas Teodorou.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο κατάστημα του μουσικού συνοδευόμενο από μεγάλη παρέα την ώρα που ο Ανδρέας Μπονάτσος χωρίς να το γνωρίζει τραγουδούσε μια μεγάλη γαλλική επιτυχία στο μπαλκόνι του μαγαζιού του όπως αναφέρει στο protothema.gr.

sarkozy_bruni_2
sarkozy_bruni
 

«Έχω την τύχη να μιλώ αρκετές ξένες γλώσσες, οπότε ήταν εύκολη για μένα η προσέγγιση με το πρώην πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας. Καταπληκτικοί και άνετοι ως προσωπικότητες και οι δύο. Η αλήθεια είναι ότι την Κάρλα Μπρούνι την γνώριζα από παλιά όταν ερχόταν για τις επιδείξεις του Βασίλειου Κωστετσου κι ενα βράδυ είχαν έρθει στα "Αστέρια" της Γλυφάδας που τραγουδούσα με την Κωνσταντίνα στις μεγάλες μας δόξες».
 

 

Το πρώην πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας απολαμβάνει τις διακοπές του με σκάφος.

«Είχαμε μια όμορφη κουβέντα και τους εξήγησα πως έχω κάνει σπουδές στην Γαλλία και πως έχω ζήσει όμορφες στιγμές. Μάλιστα κάλεσα την Κάρλα Μπρούνι και στην μεγάλη έκθεση μόδας που θα γίνει τον χειμώνα στην Γαλλία όπου θα συμμετέχουμε με τα κοσμήματα του Nikolas Theodorou. Ήταν φιλικοί και δέχτηκαν να φωτογραφηθουμε όλοι μαζί, υπέροχοι άνθρωποι».
 

 

Ο Νικολά Σαρκοζί μαζί με την σύζυγο του δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται για διακοπές την χώρα μας καθώς τα τελευταία χρόνια έρχονται συχνά με τον πρώην πρόεδρο να χαρακτηρίζει ως «επίγειο παράδεισο» το ελληνικό καλοκαίρι.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση