Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 21:13 Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η έρευνα για την δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, αποτυπώνονται σε βίντεο ντοκουμέντο του MEGA.

Συγκεκριμένα στο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 23.08 το βράδυ, φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Στο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, διακρίνονται άνδρες να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση και από πίσω τους ακολουθούν άλλοι, με κράνη στα κεφάλια και κοντάρια στα χέρια.

Πολλοί από τους χούλιγκαν, που κυνηγούν το πλήθος, κρατούν και πετούν φωτοβολίδες. Λίγα λεπτά μετά από αυτές τις εικόνες, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέφτει νεκρός.

Το υλικό αυτό, όπως και λοιπά στοιχεία, έχουν συγκεντρωθεί και αναλύονται από τις Αρχές, με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών τόσο της δολοφονίας του 29χρονου, όσο και του τραυματισμού παρευρισκόμενων στο σημείο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση