Χίος: Διασώθηκε ψαράς – Εντοπίστηκε στη θάλασσα να κρατιέται από τη μηχανή του σκάφους του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 18:33 Χίος: Διασώθηκε ψαράς – Εντοπίστηκε στη θάλασσα να κρατιέται από τη μηχανή του σκάφους του

Το Λιμενικό Χίου έσωσε σήμερα (14.8.2023) ψαρά από το νησί, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος και εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα να κρατιέται από την εξωλέμβιο μηχανή του σκάφους του.

Τις πρώτες πρωινές το Λιμενικό Χίου ενημερώθηκε ότι αγνοείται 73χρονος ψαράς από το νησί, που είχε βγει με το σκάφος του στα ανοιχτά στην περιοχή Τραχήλια για να ψαρέψει.

Το Λιμενικό έστησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του ψαρά.

Άμεσα στη θαλάσσια περιοχή της Χίου βγήκαν για έρευνες δυο σκάφη του Λιμενικού (ένα περιπολικό και ένα ναυαγοσωστικό), ενώ έγιναν και χερσαίες περιπολίες από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μεστών και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου σε νότιες και νοτιοδυτικές ακτές του νησιού.

Το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε τελικά τον ψαρά στη θαλάσσια περιοχή Τραχήλια της Χίου. Ο 73χρονος είχε πέσει στη θάλασσα και κρατιόταν από τη μηχανή του σκάφους του.

Ο 73χρονος διασώθηκε, μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Χίου και αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση