Μάτζικ Τζόνσον: Νέες φωτογραφίες του θρύλου του NBA από τη Μύκονο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 15:53 Μάτζικ Τζόνσον: Νέες φωτογραφίες του θρύλου του NBA από τη Μύκονο

Ο θρύλος του NBA είχε επισκεφτεί το νησί με την οικογένειά του

Ο Μάτζικ Τζόνσον πριν μερικές εβδομάδες είχε κάνει διακοπές στη Μύκονο με την οικογένεια του. Σε κάποιες νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την παραμονή του στο νησί, ο θρύλος του NBA είναι φανερά ευδιάθετος, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Δείτε τις φωτογραφίες

3926_MAJIC_JOHNSON_3172023

4023_MAJIC_JOHNSON_3172023

3756_MAJIC_JOHNSON_3172023

3858_MAJIC_JOHNSON_COOKIE_JOHNSON_3172023

3924_MAJIC_JOHNSON_3172023

Magic_Jonhson_2

Ο Τζόνσον έχει ενθουσιαστεί με την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια. Μετά τη Μύκονο, βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στο Ιόνιο ταξιδεύοντας με γιοτ αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πριν πέρασε με το σκάφος του τον ισθμό της Κορίνθου, και στη συνέχεια πήγε και για μια μπριζόλα στην Σαντορίνη.

«Πήρα το τζετ σκι μου για λίγες ώρες σήμερα το πρωί στον κόλπο του Μύρτου στην Κεφαλονιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για μένα από το να είμαι έξω στο νερό και να βλέπω μερικές όμορφες ακτές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα», έγραψε στο Twitter.

Στη συνέχεια διασκέδασε στο κότερο του μαζί με το πλήρωμα και την οικογένεια του ντυμένος σαν «Έλληνας θεός» και απόλαυσε ακόμα ένα ελληνικό ηλιοβασίλεμα.

«Το πλήρωμα του Phoenix 2 έβαλε απόψε έναν Έλληνα θεό και μια φαντασμαγορική θεά στο γιοτ! Διασκεδάσαμε τόσο πολύ και ο σεφ ετοίμασε μια εξαιρετική ποικιλία για να το απολαύσουμε! Τι όμορφο που ήταν απόψε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα», σχολίασε.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση