Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Λεωφορείο που μεταφέρει πυροσβέστες περνά μέσα από τις φλόγες – Ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 21:19 Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Λεωφορείο που μεταφέρει πυροσβέστες περνά μέσα από τις φλόγες – Ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ

Δέος προκαλούν οι εικόνες από τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη που κατακαίει την περιοχή, οδηγώντας σε εκκένωση πολλών οικισμών ακόμη και του νοσοκομείου της πόλης. Μεγάλος αριθμός πυροσβεστών, εθελοντών, στρατιωτικών δυνάμεων, αλλά και πλήθος εναέριων μέσων έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες, που μέχρι στιγμής αποδεικνύεται άνιση.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από βίντεο που εξασφάλισε η voria.gr όπου λεωφορείο, το οποίο μεταφέρει πυροσβέστες περνά κυριολεκτικά μέσα από τις πύρινες γλώσσες με τους επιβαίνοντες να παρακολουθούν τη διαδρομή με κομμένη την ανάσα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση