Αναζωπυρώσεις στην Μονή Κλειστών στην Πάρνηθα - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 19:57 Αναζωπυρώσεις στην Μονή Κλειστών στην Πάρνηθα - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Πάρνηθα με τις αναζωπυρώσεις της φωτιάς να είναι συνεχείς δυσκολεύοντας το έργο της κατάσβεσης. 

Η τελευταία αναναζωπύρωση της φωτιάς στην Πάρνηθα εντοπίζεται ανατολικά της Μονής Κλειστών όπου υπάρχει φωτιά από το νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (24.08.2023).

Η φωτιά που είναι μέσα στην χαράδρα όταν βρίσκει καύσιμη ύλη αναζωπυρώνεται με συνέπεια να ξεπηδούν φλόγες. Οι χαράδρες μάλιστα δεν είναι εύκολα προσβάσιμες για τις πυροσβεστικές δυνάμεις που παραμένουν σε όλη την ευρύτερη περιοχή. 

Ενεργό μέτωπο σε περιοχές κοντά σε οικισμούς δεν υπάρχοη. Στην Πάρνηθα επιχειρούν 260 πυροσβέστες με 77 οχήματα, 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περιοδικά 11 αεροσκάφη με 12 ελικόπτερα.

Στο μεταξύ υπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στη περιοχή του Αυλώνα. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ από αέρος συνέδραμαν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. 

Παράλληλα , σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, κανονικά διεξάγεται πλέον η κίνηση στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Αθανασίου Διάκου, όπου είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση