Στις 2 Σεπτεμβρίου το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Στον «αέρα» το debate των υποψηφίων προέδρων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 10:25 Στις 2 Σεπτεμβρίου το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Στον «αέρα» το debate των υποψηφίων προέδρων

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ και είναι προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί. 

Κατά τη χθεσινή σύσκεψη, που έκαναν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Νίκου Παππά και Στέφανου Τζουμάκα, υπό τη γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, δεν υπήρξε “λευκός καπνός” για το debate που έχει ζητήσει ο Νίκος Παππάς και το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σε νέα σύσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη (30.08.2023).

Η πλευρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην τοποθέτηση που έκανε, υποστήριξε πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή συζήτηση την οποία πρότεινε να κάνει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά. Και μάλιστα να υπάρχει livestreaming με το κοινό να κάνει ερωτήσεις και οι διεκδικητές της ηγεσίας να απαντούν.

Με ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών έκανε σαφές για πρώτη φορά δημόσια πως πλέον δεν επιθυμεί την πραγματοποίηση μιας συζήτησης με όρους τηλεοπτικούς: «Βιώνουμε ένα δραματικό καλοκαίρι, με πυρκαγιές που προκαλούν ανυπολόγιστη καταστροφή στη χώρα, και αναδεικνύουν με τον πιο οδυνηρό τρόπο, την αναποτελεσματικότητα μιας τραγικής κυβέρνησης και ενός ανήμπορου κράτους. Κατά συνέπεια, η πρόταση για ένα debate, με όρους μάλιστα τηλεοπτικού θεάματος, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να ιδωθεί υπό το φως των νέων δεδομένων αφού ενδεχόμενη διεξαγωγή του, μέσα σε αυτό το κλίμα, θα έδειχνε αδιαφορία για την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση