Ηράκλειο: Προφυλακιστέοι δύο Πακιστανοί για ομαδικό βιασμό 27χρονου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 18:50 Ηράκλειο: Προφυλακιστέοι δύο Πακιστανοί για ομαδικό βιασμό 27χρονου

Εντάλματα σύλληψης αναμένονται για ακόμη δύο νεαρούς, επίσης πακιστανικής καταγωγής

Τον δρόμο για τη φυλακή έλαβαν δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό  ενός 27χρονου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι Πακιστανοί δράστες -30χρονος και 21χρονος- οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή και, κατά την απολογία τους, αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες.

Ανακριτής και εισαγγελέας όμως φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους, με αποτέλεσμα να κρίνουν την άμεση προφυλάκισή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται εντάλματα σύλληψης για ακόμη δύο Πακιστανούς -ηλικίας 26 και 29 ετών- που φέρονται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό σε βάρος του 27χρονου θύματος με καταγωγή από την Σομαλία.

Η καταγγελία περί βιασμού και βιντεοσκόπησης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος (με καταγωγή από τη Σομαλία) κατήγγειλε πως στις 24 Αυγούστου είχε επισκεφτεί ένα σπίτι δύο Πακιστανών (ηλικίας 30 και 21 χρόνων) στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Στο σπίτι βρίσκονταν δύο ακόμα νεαροί, επίσης πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 26 και 29 χρόνων. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο 27χρονος, και οι τέσσερις προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παρά την θέλησή του, ενώ τον βίασαν και οι τέσσερις. Μάλιστα, η πράξη αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τους παριστάμενους.

Μετά το περιστατικό, ο 27χρονος πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε όσα συνέβησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι των δύο Πακιστανών όπου βρήκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και ναρκωτικά χάπια και τους συνέλαβε. Οι άλλοι δύο, που ήταν επισκέπτες στο σπίτι, εξαιτίας του ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο δεν συνελήφθησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση