Κιβωτός του Κόσμου: Aναβολή της δίκης για τις 11 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 11:35 Κιβωτός του Κόσμου: Aναβολή της δίκης για τις 11 Δεκεμβρίου

Αναβλήθηκε για τις 11 Δεκεμβρίου η πρώτη δίκη που αφορά στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο και 7 συνεργάτες του, πρώην εργαζόμενους σε δομές της Οργάνωσης.

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος δύο συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων οι οποίοι σήμερα έπρεπε να βρίσκονται στη δίκη για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, όπου συνεχίζεται η εξέταση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Κατά τη σημερινή διαδικασία πάνω από 10 θύματα σωματικής κακοποίησης, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, δήλωσαν μέσω των συνηγόρων τους, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Της Άννας Κανδύλη
Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση