«Τον αγαπούσαν όλοι! Αυτό είναι δολοφονία» - Ξεσπά ο αδελφός του 36χρονου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 13:47 «Τον αγαπούσαν όλοι! Αυτό είναι δολοφονία» - Ξεσπά ο αδελφός του 36χρονου (φωτο intime)

Ο Νίκος Καρυώτης μιλά για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τη χώρα - Ένας εκ των αδελφών του Αντώνη κατέρρευσε, στο άκουσμα της αποτρόπαιης είδησης.

Δεν μπορεί να πιστέψει ο αδελφός του 36χρονου, ότι ο Αντώνης Καρυώτης σκοτώθηκε όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon», τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη στο λιμάνι του Πειραιά.

«Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα creta24, ο αδελφός του Αντώνη Καρυώτη, του 36χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ το «Blue Horizon» αναχωρούσε, πραγματοποιώντας κανονικά την πορεία του.

«Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο» επισήμανε ο Νίκος, ένας από τα αδέλφια του 36χρονου Αντώνη, σημειώνοντας πως ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. 

Ο 36χρονος προερχόταν από δεκαμελή οικογένεια που ζούσε στον Άγιο Νικόλαο στις εργατικές κατοικίες με τις δύο αδελφές του, ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αδελφός του, έκανε όποια δουλειά μπορούσε ενώ το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο.

Μάλιστα, ένας εκ των αδελφών του όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του Αντώνη κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σημειώνεται ότι διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον 36χρονο να επιχειρεί να μπει στο πλοίο χωρίς να έχει εισιτήριο. Ο καπετάνιος και άλλα τρία μέλη του πληρώματος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Αδελφός 36χρονου για το βίντεο από Πειραιά: «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία»

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος και αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδελφό μου», συνεχίζει ο Νίκος μιλώντας για τον 36χρονο που σκοτώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

«Ο αδελφός μου», συνεχίζει ο Νίκος, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αδελφός του είχε πάει ταξίδι για να δει φίλους του στην Αθήνα. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω».

Ο ίδιος ενημερώθηκε στις 3 τα ξημερώματα για το περιστατικό από έναν λιμενικό στον Άγιο Νικόλαο. «Δεν ξέρουμε κάτι άλλο περιμένουμε και εμείς ενημέρωση».

Αναφορικά με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο αδελφός του 36χρονου ανέφερε ότι τα είδε. «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από creta24

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση